Antena Meniu Search
x

Video A rămas blocat pe linia de tramvai, iar la fel a păţit şi autoutilitara care a venit să îl ajute. Cum a fost rezolvat blocajul din Bucureşti

Un şofer care a vrut să fenteze traficul a ajuns cu maşina blocată pe linia de tramvai, în zona Pipera din Bucureşti. Utilitara de tractări, chemată să scoată autoturismul de pe şine a rămas, la rândul ei, blocată. 

de Redactia Observator

la 18.04.2024, 14:32

Vezi și

Un şofer în vârstă de 20 de ani a intrat cu maşina pe linia de tramvai în zona Petricani, sperând să fenteze traficul, dar a sfârşit cu autoturismul blocat pe şine. A fost chemată o dubă de tractare pentru a scoate maşina a rămas şi ea blocată. Circulaţia tramvaielor a fost blocată pentru aproximativ 2 ore. 

În cele din urmă, cele două vehicule au fost scoase cu ajutorul unor maşini 4x4, escortate de poliţişti. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind zero. 

Bărbatul în cauză a fost sancţionat contravenţional cu o amendă în valoare de 3.135 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » A rămas blocat pe linia de tramvai, iar la fel a păţit şi autoutilitara care a venit să îl ajute. Cum a fost rezolvat blocajul din Bucureşti