G4Media.ro

EXCLUSIV Caracatița lui Piedone: 46 de rude, interpuși, interlopi și oameni de…

Sursa Foto: Inquam Photos/ George Călin

EXCLUSIV Caracatița lui Piedone: 46 de rude, interpuși, interlopi și oameni de încredere care împart funcții publice, salarii de mii de euro, influență politică, averi fabuloase și contracte de la Stat / ”Cu cine să lucrez? Cu trădători?”

În jurul lui Cristian Victor Popescu Piedone, candidatul Partidului Umanist Social-Liberal la Primăria Generală a Capitalei, există zeci de rude și persoane de încredere care au ocupat sau ocupă funcții publice de conducere în primăriile conduse de acesta, sunt membri ai partidului fondat de Dan Voiculescu și condus formal tot de Piedone.

Toate aceste personaje prind contracte publice în instituțiile păstorite de el sau care par a avea rolul de pușculițe pentru imobile și mașini de lux achiziționate cu fonduri a căror proveniență este incertă, după cum rezultă dintr-o amplă anchetă jurnalistică realizată de G4Media.ro

În total, această frăție care funcționează din plin de mai mulți ani împarte sau deține sute de milioane de lei – averi fabuloase și contracte publice.

Copii, soacră, ginere, nepoți, verișor, șofer, fiul șoferului, cumnatul fiului, șefa fiicei, condamnați penal, interlopi, concubina unui nepot, mama concubinei, angajați care s-au mutat alături de șef când acesta a schimbat primăriile – toți fac parte din mașinăria lui Piedone cel care, în CV-ul său, este o imagine în oglindă a tuturor: fiul unui fost demnitar comunist, cazier penal, conectat la resurse publice, membru al unui partid controversat, peste tot planând o avalanșă de semne de întrebare și suspiciuni.

Și aproape totul gravitează în jurul mandatelor de primar ale lui Piedone la Sectorul 4 (2008-2015) și Sectorul 5 (2020-prezent). ”Trimiteți-mi cele 46 de nume oficial sau pe Whatsapp, să le dau în verificări și să vă trimit răspunsul”, a fost reacția lui Piedone pentru acest articol.

”Nu este nici imoralitate, cu cine aţi vrea să lucrez, cu toţi trădătorii? Voi sta lângă mine cu cei în care am încredere”, declara, recent, Piedone. ”Ce ar vrea un cetățean simplu? Lăsați cu cinstea! Cinstit nu este nimeni, despre ce vorbim? Nu există! Familia mea deține o societate. Astăzi este administrată de soacra mea. Are un manager bun, este pe numele ei, dar a fost pe numele copiilor, până când Vlad a devenit deputat. Avem două restaurante, iar după tragedia din Colectiv luăm doar chirii. Avem mai multe mașini de epocă pe care le închiriem pentru evenimente”, rezuma Piedone, în urmă cu două luni, povestea averii familiei sale.

COPIII

Piedone are un fiu – Vlad (35 de ani) și o fiică – Ana Maria (30 de ani). În 2020, primul a ajuns deputat PSD pe un loc eligibil alocat de această formațiune politică în baza unei înțelegeri cu Partidul Umanist Social-Liberal (PUSL) al cărui membru era Vlad Popescu Piedone. PUSL este partidul lui Dan Voiculescu, fondatorul Antenelor.

Presa a scris că, în desemnarea juniorului, un rol vital l-a avut fondatorul PUSL, Dan Voiculescu. După ce a fost ales parlamentar, Popescu a demisionat din PSD și a revenit în PUSL, devenind președinte al filialei Sector 5 a partidului.

În primul an și jumătate de deputăție, fiul lui Piedone a vorbit, în total, 1 minut și 39 de secunde de la tribuna Parlamentului. În prezent, este candidatul PUSL la Primăria Sectorului 5, funcție deținută acum de tatăl său care, însă, candidează la postul de primar general al Capitalei.

Ana Maria a fost angajată în februarie 2021 la Direcția Generală Evidența Populației din cadrul Primăriei Sectorului 4, loc unde, în trecut, edil a fost tatăl ei. Într-o emisiune recentă, Piedone îl lăuda pe edilul de acum al acestui sector: ”Băluță a fost și este un burete de absorbție fantastic. Băluță a excelat și excelează prin tot ce face. (…) Băluță va fi mostenitorul tronului la un moment dat, că este normal raportat la cât a putut să evolueze, la cât a putut să facă.”

Frații Vlad și Ana Maria au o avere impresionantă, mare parte din donații primite în 2022, fără a se preciza sursa în declarațiile de avere: patru terenuri în Bragadiru, un apartament în București și autoturisme de epocă: Cadillac Deville din 1968, Mercedes 200 din 1966, Oldsmobile din 1959, Cadillac Eldorado din 1973 și Cadillac Deville din 1974. Pe numele Anei Maria mai apare un apartament în Constanța.

În 2016, din cauza unor autorizații semnate în calitate de edil la Sectorul 4 pentru două firme în care erau asociați Vlad și Ana Maria, Piedone a fost trimis în judecată și, în 2020, condamnat definitiv la un an de închisoare, cu amânarea aplicării pedepsei, acuzația fiind de conflict de interese.

GINERELE ȘI SOACRA

În cea mai recentă declarație de avere a Anei Maria Popescu Șerban (fiica lui Piedone), Andrei Bogdan, ginerele lui Piedone, apare cu venituri în calitate de consilier cabinet primar Sectorul 4 (Daniel Băluță), referent Totul Verde SA, societate subordonată Consiliului Local din același sector, consilier local PUSL în Primăria Sectorului 5 condusă de socrul său și membru al unei comisii din aceeași primărie.

Numirea în această din urmă comisie i-a adus socrului, din partea Agenției Naționale de Integritate, acuzația de conflict de interese administrativ deoarece ”În exercitarea atribuțiilor de primar, a emis și a semnat dispoziția de numire a ginerelui său (afin de gradul I) în calitate de membru al Comisiei pentru vânzarea spațiilor comerciale sau de prestări servicii”, poziție din care Andrei Bogdan a încasat, în 2021 și 2022, aproape 110.000 de lei.

În declarația de avere a soției, Andrei Bogdan, ginerele lui Piedone, mai apare cu 61.138 de lei câștigați în 2022 din pariuri sportive. În 2020, în prima declarație de avere semnată de un membru al familiei Șerban, figura un ceas Rolex de 13.000 de euro și unul Patek Philippe de 25.000 de euro.

În 2023, aceste ceasuri nu mai erau menționate. La momentul 2020, ginerele figura drept referent la o societate subordonată Sectorului 5, iar fiica lui Piedone – responsabil cu protecția datelor la o firmă privată de pază de la care, în anul fiscal anterior, încasase, în medie, circa 1.000 de lei lunar.

familia lui Piedone
Sursa Foto: wowbiz.ro / Ana Maria, Piedone, soția acestuia și Andrei Bogdan Șerban

Soacra lui Piedone este Ana Roșca, are aproape 88 de ani și, oficial, locuiește într-un imobil unde domiciliază și unul dintre nepoții lui. În 2021, bătrâna a devenit administrator la două societăți deținute de nepoții Ana Maria și Vlad. Ea deține, în acte, din Bragadiru unde ar locui Piedone.

NEPOȚI, NEPOATE ȘI (FOSTELE) SOȚII/IUBITE ȘI O VIITOARE SOACRĂ

Din 2021, Liviu Viorel Cârlogea este director executiv în cadrul Poliției Locale Sector 5, fieful unchiului Piedone. În 2022 a avut un venit mediu lunar net de circa 12.000 de lei. Fosta lui soție, Andreea Cătălina, de care a divorțat, este și ea angajată în aceeași Primărie, în prezent fiind șef Serviciu Administrativ. În trecut, ea i-a fost subordonată lui Piedone la Sectorul 4.

George Cristian Cârlogea este consilier local în Consiliul Local al Sectorului 5 partea PUSL și manager zonă al companiei Totul Verde SA deținută de către Primăria Sectorului 4, aceeași firmă la care a declarat venituri și ginerele lui Piedone, Andrei Bogdan Șerban. Soția lui George Cristian apare drept angajată a societății de pază și protecție Orion Security, unde ocupă același post de responsabil protecția datelor pe care l-a avut, la un moment dat, Ana Maria, fiica lui Piedone.

Iulian Constantin Cârlogea are același domiciliu oficial ca soacra lui Piedone, este administratorul public al Primăriei sectorului 5 și vicepreședinte la nivel național al PUSL, unde unchiul apare drept președinte executiv.

Cârlogea deține o proprietate pe aceeași stradă din Bragadiru unde stă Piedone și a lucrat, în trecut, la firma de pază Orion  unde a fost angajată și Ana Maria, fiica unchiului, precum și Andreea Alice, soția fratelui Cristian. Iulian a fondat una dintre firmele la care în prezent sunt asociați frații Ana Maria și Vlad Popescu și unde administrator este Ana Roșca și, conform unei investigații din noiembrie 2023, era proprietarul unor mașini de epocă, un Mercedes din 1954 și un Cadillac din 1958, care au fost anterior deținute de Piedone.

Recent, semnătura lui Iulian Cârlogea apare pe decizia de atribuire de către Primăria Sectorului 5 a unui contract de 40 de milioane de euro printr-o procedură organizată pe site-ul instituției. Beneficiară: o firmă de pază și protecție controlată de facto de Ionel Tucmuruz, un coleg de partid, apropiat de familia lui Piedone.

Sursa Foto: Newsweek.ro / Liviu Viorel, Iulian Constantin și George Cristian Cârlogea

Și fosta soție a lui Iulian, Viorica, a fost subordonată lui Piedone, pe vremea când acesta era primar la Sectorul 4. Ea a candidat, în 2016, pentru un post de consilier local. Actuala parteneră a lui Iulian Cârlogea, Ana Veronica, este șef serviciu accesare fonduri europene la Primăria Sectorului 5.

Ea este verișoara lui Andrei Bogdan Șerban, soțul Anei Maria, fiica lui Piedone. Mama Anei Veronica, Mariana, este director la firma Eurover Serv SRL care, în 2022, în timpul mandatului lui Piedone, a primit, fără licitație, un contract de 301.000 lei de la Infrastructura S5 SA, societate subordonată Consiliului Local Sector 5. În acel an, cifra de afaceri a firmei lui Șerban a fost de aproape 700.000 de lei.

Sursa: Captură Facebook / Partenera nepotului lui Piedone și mama ei vor ca acesta să devină primar general

Referitor la nepoții săi, Piedone a susținut recent că a depus la Agenția Națională de Integritate o solicitare de verificare a angajărilor acestora, răspunsul fiind că totul este legal.

Soțul Alexandrei Felicia Samoilă, nepoata lui Piedone (fostă jurnalistă la televiziunea Digi24, în prezent purtătoare de cuvânt a Primăriei Sectorului 5), are o firmă care a semnat contracte de milioane de lei cu instituția unde este angajată consoarta sa, ca personal contractual, din 2021.

CUMNATUL FIULUI ȘI VERIȘORUL NOREI

Petre Dorin Capotă este fratele Loredanei, soția lui Vlad Popescu, fiul lui Piedone. Este secretarul Consiliului de Administrație de la SC Salubrizare Sector 5 SA, societate subordonată Primăriei Sectorului 5. Capotă, mama lui și soția lui Vlad Popescu dețin în coproprietate un apartament moștenit în București.

Alexandru Vlad Tocaciu este verișorul fraților Loredana Popescu (soția lui Vlad) și Dorin Petre Capotă și apare cu două funcții în Consilii de Administrație ale unor firme subordonate Primăriei Sectorului 5: Infrastructura S5 SA și Salubrizare Sector 5 SA.

ANGAJATOAREA FIICEI, A UNUI NEPOT ȘI A FOSTEI SOȚII A ALTUI NEPOT

Anca Mihaela Anghel deține firma Orion Security la care au lucrat sau lucrează Ana Maria (fiica lui Piedone), soția nepotului George Cristian Cârlogea și nepotul Iulian Constantin Cârlogea (acesta a fost și asociat al societății). Anghel are și trei slujbe la stat, toate în același Sector 5, la firme subordonate Primăriei pe care o conduce Piedone: membră în Consiliile de Administrație de la Salubrizare Sector 5 SA, Amenajare Edilitara S5 SRL și Infrastructura S5 SA.

SUBORDONATUL DE LA PARTID

Ionel Tucmuruz este un fost polițist condamnat penal pentru corupție, personaj care controlează o firmă căreia, recent, Primăria Sectorului 5 i-a acordat, pe repede-înainte, un contract de 40 de milioane de euro pentru servicii de pază la obiective din sector. Tucmuruz este membru PUSL, la fel ca Piedone și ca Iulian Cârlogea – nepotul boss-ului și administrator public al Sectorului 5 – cel care a semnat decizia de atribuire. Toți au funcții de conducere la nivel național în această formațiune politică.

Într-o postare de pe Facebook unde apărea alături de Vlad Popescu Piedone și de soția acestuia, ginerele lui Tucmuruz a pus hashtag ”nașii noștri”, dar socrul spune că a fost o glumă și alții sunt nașii adevărați ai cuplului. Hotnews.ro  a scris că, în 2021, Tucmuruz a petrecut o vacanță în Egipt alături de Nuțu Cămătaru, unul dintre liderii lumii interlope din București.

INTERLOPII

Cristian Victor Popescu Piedone și soția sa, Iulia, au fost cununați de Tudor Constantin, zis Doru Cartofaru, care este finul lui Nuțu Cămătaru. Acesta este unul dintre cele mai mari dezvoltatori imobiliari din București cu proiecte care așteptau autorizații de la Primăria Sectorului 5. Tudor l-a așteptat pe finul său la ieșirea din închisoare, în 2023, după ce acesta a fost achitat în cazul speței autorizațiilor pentru Clubul Colectiv, loc unde 65 de persoane au murit într-un incendiu în 2015, edil al Sectorului 4, unde a avut loc tragedia, fiind, la acel moment, Piedone.

Sursa: Facebook / Primul din dreapta: Doru Cartofaru, nașul lui Piedone

Ilie Mario Rafael a fost  inițial, director în cadrul Direcției de Control a Primăriei S5 și, ulterior, consilierul personal al lui Piedone. În 2017, ar fi fost coordonatorul bodyguarzilor care l-au escortat pe Liviu Dragnea https://adevarul.ro/politica/portretul-lui-mario-rafael-omul-care-a-1815467.html la o ieșire de la un termen al acestuia la Înalta Curte – eveniment în timpul căruia aceștia ar fi bruscat jurnaliști.

ȘOFERUL ȘI FIUL LUI

Matei Licu, bătrânul din faimoasa fotogafie în care îi pupă mâna lui Piedone la momentul eliberării acestuia din pușcărie, anul trecut, a fost  șoferul edilului de la Sectorul 5 și, în octombrie 2023, figura cu venituri brute de 7.909 lei de la Infrastructura S5 SA și 2.200 lei de la Salubrizare S5 SA.

Fiul lui, Cristian Gabriel, s-ar afla și el pe lista de plată de la acest sector, unde ar fi polițist local. Cristian Gabriel ar fi proprietarul din acte al unei dubițe Mercedes de 80.000 de euro pe care o folosește în mod uzual Piedone. Înainte de a ajunge la Cristian Gabriel Licu, această dubiță ar fi fost deținută de firma Simedo Construct SRL, unde asociată cu 50% este în prezent soția lui Doru Cartofaru, nașul lui Piedone.

OAMENII DE ÎNCREDERE

Claudiu Octavian Ceti este președinte în trei Consilii de Administrație de la firme subordonate Consiliului Local al Sectorului 5, director general Administrație Publică în Primărie și angajat part-time la altă firmă a instituției. Declarația sa de avere din noiembrie 2023, valabilă pe anul fiscal 2022, arăta că, în total, din aceste cinci slujbe, a încasat 395.000 de lei. Concubina sa Corina Cora este și ea angajată în cadrul aceleiași instituții, ca director general la Evidența Persoanelor, fiind și cenzor la trei societăți subordonate Primăriei. Venituri totale: 226.000 de lei în 2022. Ambii și-au câștigat posturile de directori în Primărie în mandatul lui Piedone.

Marian Preda este subprefectul Bucureștiului, anterior fiind angajat al unei societăți subordonate Consiliului Local Sector 5, calitate în care, în 2022, a încasat 263.053 de lei. Locuiește într-o vilă de pe aceeași stradă din Bragadiru unde stă Piedone. Preda a lucrat în Primăria Sectorului 4 în mandatele de edil ale lui Piedone.

Tot de la Sectorul 4, au ajuns în anii din urmă în subordinea lui Piedone, Mircea Horațiu Nicolaidis, viceprimar și membru PUSL, Ortansa Georgescu, director executiv adjunct Direcția Juridică DGASPC Sector 5, Oundjian Hrant, director la Administrarea Domeniului Public și Privat al Sectorului 5, Florin Mănuc, secretar general Primăria Sector 5 (inițial a picat concursul cu nota 3,77, apoi, când s-a repetat, a câștigat postul), Valentin Iliescu, director Administraţia Pieţelor din Sectorul 5, Ion Iofciu, consilier local PUSL, Niculae-Florin Titică, director la Infrastructură S5 SA despre care sursele Libertatea declarau, în 2021, că ”El e omul de casă al familiei Popescu-Piedone. Era o vreme când se ducea la bulgari pentru cumpărăturile familiei. Chiar el se lăuda cu asta.”

Sursele Libertatea îl indicau printre favoriții primarului și pe Bogdan Șerban Pintileasa, un apropiat al lui Piedone Junior care venise de la Primăria Sectorului 6 într-un post de conducere la Direcţia Administrativă a Sectorului 5. În prezent, Pintileasa este candidatul PUSL la Primăria Sectorului 6.

De asemenea, tot de la Primăria Sectorul 4 au ajuns la sectorul condus de Piedone Denis Cristian – director Adminisrrația Domeniului Public Sector 5, Florin Chioran, director general adjunct al Poliției Locale Sector 5 (și soția acestuia, Camelia, a câștigat un concurs de jurist la Direcția de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 5), Adrian Cormoș, director executiv al Direcției de Investiții a Sectorului 5 și Mihai Boțoragă, director al Direcției de Achiziții Sector 5.

  • Alți șefi din Primărie angajați ”cu voie de la stăpânire”:
  • Ionuț Daniel Perniu, director Direcția de Impozite și Taxe Locale, detașat director general economic în aceeași instituție (cumătru cu Iulian Constantin Cârlogea, nepot al lui Piedone).
  • Aurelia Ramona Burcea, venită prin tranfser în 2021 de la Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, în prezent este șef serviciu la Direcția Juridică a Primăriei Sectorului 5. După ce Piedone a intrat în închisoare s-a transferat la Prefectura București, iar după revenirea acestuia în funcție a revenit sub conducerea acestuia.
  • Bogdan Eduard Dragomirescu, director executiv Direcția Corp Control al Primarului, membru PUSL.
  • Alin Claudiu Boboacă, director general adjunct 1 Direcția de Impozite și Taxe Locale.
  • Soții Violeta și Cristian Dobre, ea director executiv la Resurse Umane, el director la Poliția Locală Sector 5.
  • Adriana Narcisa Dicu, șefa Audittului Intern din Primărie.
  • Cristinel Laurențiu Mateciuc, director general Achiziții și Investiții. Inițial a lipsit la concursul organizat pentru acest post, dar l-a câștigat când procedura a fost reluată.
  • Viorel Becheru, polițist local venit la Primăria Sectorului 5 de la Primăria Sectorului 4. ”Se ocupă de casele lui Piedone – zugrăveli, reparații”, a afirmat sursa G4Media.ro.
  • Sorin Ionuț Corbu, polițist local, unul dintre ”oamenii lui Piedone” care se ocupă de bonurile de combustibil ale Poliției Locale. În 2021, Libertatea dezvăluia că ”e cel care se ocupă de o componentă importantă în operațiunea de promovare online a primarului Piedone. A candidat alături de Piedone pe listele pentru consilierii CGMB și, fiindcă n-a intrat în consiliu, a fost angajat polițist local la Sectorul 5.”
  • Mare parte dintre cei de mai sus, în special cei cu funcții de conducere, au venituri lunare nete de mii de euro, conform informațiilor din declarațiile de avere.
Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

24 comentarii

  1. E caracatița PCR, de fapt. PCR si-a întins tentaculele peste tot, e imaginea administrației

    • Nu stiu daca este caracatita PCR, sigur sint clanurile acelea care au inceput cu Aleea Castanilor si acum au ajuns sa dicteze in aproape tot Bucurestiul. Romaniada, imi pare rau dar acesta este adevarul. Bisnitarii, pietele si famiglia. Avum sint toti ”dezvoltatori imobiliari”.

    • Cu doi de r.

    • Ce Nicusor Dan? Ce Cirstoiu? Un fraier care crede in legalitate si un smecher de mana a doua. Piedine e omul!
      Regizorii filmelor cu mafia siciliana pot fi invidiosi pe imaginile si pe relatarile acestui articol. Mafia Piedone este o realizare de care Piedone este mandru, care ii da curajul sa vrea capitala.
      Luptati-va, fete si baieti mafioti sa cuceriti Bucurestiul, daca s-a putut la sectorul 5, puteti mai mult!
      Statul roman a permis toate astea. „Nasul” Piedone straluceste pe toate ecranele, cine il acuza vorbeste in van. Organele statului ii sunt favorabile.
      Mafioti din toate tarile, veniti in Romania! Aici este raiul vostru!

  2. Bravo, votam piedone. E mai tare ca firea la devalizat bugetul primariei.

    • Numa’ bun de pus paznic la bugetul primăriei generale…

  3. Eu credeam ca e ca Firea, dar nu am crezut ca pot sa spun asta: e muuuult mai HOT ca firea, e un interlop și nu are nici cea mai mică jena sa încalce legea. Lui piedeno nu e frica de nimeni și nimic…și când te gândești ca buget urmărește sa devalizeze la primăria capitalei ca la primăria s5 e un mizilic pentru el.

  4. În Panduri locurile de joacă sunt închise de un an. Culmea e că plătesc paznici pentru locuri de joacă închise. De ce? Pentru că a fost o afacere de zeci de milioane cu consilierul lui fost pușcăriaș.

  5. In toate pozele sunt numai figuri patibulare.

  6. O tara condusa de astfel de „oameni” nu are niciun viitor. Suntem condusi aproape exclusiv de interlopi analfabeti, in frunte cu ciolacu.

    • Horror dacă ajunge ăsta primar

    • De bucuresteni depinde cine iese primar, nu de clanuri!
      Bucurestenii sa iasa la vot si sa ii dea peste nas acestui impostor de la S5!

  7. O spun cu toată răspunderea: cine votează Piedone sau Cârstoiu n-are toate cărămizile la mansardă.

  8. La Piovra e mic copil pe langa caracatita de la sect 5!

  9. Felicitari, G4!

  10. Stiti cum se spune la anuntarea premiului Nobel pentru literatura: ”In sfarsit!” In sfarsit avem anatomia, disecarea acestui oribil personaj! Felicitari G4Media!
    Sectoarele 5 si 4 sint pierdute clanurilor. Sectorul 3 merge cu buzoienii de frunte! Toti inruditi, incuscriti, finuiti, nepoti si bunici! Sa nu uitam matusi si prieteni de betie.
    Nicusor Dan este exceptia. L-as vota pentru presidentie, primarie, si daca as fi Drula nu as pierde ocazia sa ma impac cu el.

  11. Pai si daca parazitezi bugetul public nu esti tot un tradator ? Sau aia nu se pune ?

  12. Intr-un univers normal, Nicusor Dan ar fi avut contracandidati ca el sau mai buni chiar, dar parca noi traim intr-un univers distopian…2 infractori deja prinsi cu infractiuni, piedone si cirstoiu, se bat pt fotoliul de primar al unei capitale europene si unul din ei va castiga.
    Daca ii explici aceasta situatie unui copil de la clasele 1-12, face scurt circuit la creier, dar cumva, noi care avem drept de vot, nu putem activa cel putin 2 neuroni pentru a ne ajuta sa facem o alegere corecta pentru noi si viitorul copiilor nostri.

  13. Unul dintre cele mai documnetate si ample reportaje facute de G4Media si TOT nu puneti link-urile externe sau chiar interne corect. Bai care editati aici site-ul, va bateti joc de munca depusa.

  14. La ora 9:30 am incercat sa postez un comentariu, in completarea celui aparut la 8:55 . Am incercat de mai multe ori, crezand ca este o problema tehnica. Mi s-a raspuns ceva in genul ca scriu prea des.
    L-am schimbat putin si am reincercat la ora 13:09. Nu a aparut.
    Ce se intampla aici? In timp ce ziaristii pledeaza pentru libertate, corectitudine, unii din echipa tehnica au alta politica?

  15. Bronzatul tot bronzat rămâne….