Medicul Cîrstoiu a fost acuzat de o parte a presei că ar fi dat consultații unor pacienți în clinica sa privată, deși sra manager al unui Spita de stat, ceea ce era ilegal.
Foto Inquam
Featured

Coaliția PSD-PNL renunță la Cătălin Cîrstoiu. Cine îl va înlocui

După 16 ore de negocieri între liderii social democrați și cei liberali, concluzia a fost că alegerea medicului Cătălin Cîrstoiu drept candidat pentru Primăria Capitalei a fost o greșeală.

Coaliția a decis să meargă cu candidaturi separate, respectiv Gabriela Firea – PSD și Sebastian Burduja – PNL, pentru a maximiza electoratele celor două partide, potrivit unor surse citate de televiziuni.

⁠Cei doi candidați nu se vor ataca în campanie, ci vor avea o campanie constructivă, centrată pe soluții pentru București, au adăugat acestea.

Deși favoriții sondajelor sunt Cristian Popescu Poedone și Nicușor Dan, intrarea Gabrielei Firea și a lui Sebastian Burduja în cursă are rolul de a mobiliza electoratelor propriilor partide, menținerea pe linia de plutire a listelor la euro și a celei de consilieri pentru Consiliul General al Municipiului București.

⁠Candidații pe sectoare rămân comuni, la fel și listele de consilii locale. Este o situație similară cu deciziile luate pentru Bacău si Brașov, au precizat sursele.

Dan Andronic, directorul ziarului Evenimentul zilei, a comentat marți dimineața situația în care au ajuns cele două partide aflate la guvernare: „Cum a decurs ședința coaliției de aseară. Simplu, după ce l-au chemat pe Cătălin Cîrstoiu, toată lumea a apreciat cum s-a descurcat, au tras concluzia că n-a greșit cu nimic, dar presa ticăloasă i-a spulberat șansele la Primăria Capitalei.Deci ar fi trebuit să iasă la aceeași presă și să anunțe că se retrage. Vechea soluție politicianistă: Capul lui Moțoc… Cătălin Cîrstoiu a refuzat.

Ore în șir a rezistat la interogatoriu încrucișat PSD.-PNL și le-a spus că el nu se retrage, dar că își pune mandatul pe masă.

De fapt, ședința de aseară trebuia să se termine cu retragerea lui Cîrstoiu, ca un semn al voinței sale.

Numai că nu s-a putut, așa că s-a ajuns în cea mai proastă situație. Cea în care PSD. și PNL vor avea candidați proprii.

Mi-e și frică să spun că aceasta este o decizie definitivă. Poate o schimbă până la prânz.

Există vreun câștigător?

După părerea mea, nu.

Firea pierde, Burduja pierde, Piedone pierde.
Nicușor Dan are foarte mari șanse să rămână primarul general al Capitalei.

Ceea ce este tot o pierdere, nu-i așa?”.

La rândul său, Cristian Popescu Piedone a transmis votanților săi că retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu reprezintă, în fapt, „susținerea lui Nicușor Dan”: „Așa cum Sfântul Gheorghe s-a luptat până când a răpus balaurul, eu și cetățenii care mă susțin ne vom lupta cu toată politica toxică pentru țară!

Sondajele pe care le-au plătit cu bani grei, le-au rotit și le-au învârtit în ultima lună… i-au scos mereu perdanți! 

Aspectul i-a înrăit, i-a învrăjbit și i-a amețit!

Sclavi ai intereselor de tot felul, șefii coaliției au ales să-și mintă poporul de dragul puterii trecătoare pe care fiecare o are în propriul partid!

Șefii coaliției toxice și-au dat seama că victoria lui Piedone va fi izbânda cetățenilor batjocoriți și umiliți și mințiți! 

Asta îi sperie, practic: ca țara să nu ia exemplul Bucureștiului și să nu îi distrugă prin vot la alegerile parlamentare din toamnă!

Aceasta este realitatea, oameni buni!

Dacă susținătorii din București ai lui Piedone dau vot negativ coaliției în București, la toamnă se va ridica împotriva PSD și PNL tot poporul pe care această coaliție l-a umilit și l-a batjocorit în ultimii patru ani! 

Concluzie:

Mazilirea doctorului Cârstoiu este BLAT POLITIC PRIN CARE PSD ȘI PNL ÎL SUSȚIN PE NICUȘOR DAN! 

Ca să elimine valul de susținători ai candidatului Cristian Popescu Piedone, șefii alianței toxice își trădează electoratul și îl susțin public pe Nicușor Dan!

În mințile lor negre de ură, dacă Piedone pierde, alianța toxică are șanse mari să câștige alegerile parlamentare din toamnă! Și mai poate umili poporul încă patru ani!

Vreau să-i asigur pe toți oamenii buni care mă susțin, că mă voi lupta pentru dreptate cu toată ființa mea, cu toată experiența mea de primar!

Oameni buni, așa cum Sfântul Gheorghe nu s-a speriat și a învins balaurul, AȘA VOM ÎNVINGE ȘI NOI BALAURUL POLITIC TOXIC PENTRU ȚARĂ!

Pe 9 IUNIE, ieșim la vot și FACEM IMPOSIBILUL POSIBIL! “

Și actualul primar al Capitalei a avut o reacție la noua realitate electorală gândită de alianța PSD PNL:

„Decizie grea pentru mafia imobiliară. Campania cui să o finanțeze?”

În lipsa unui acord scris al QMagazine, pot fi preluate maxim 500 de caractere din acest text, fără a depăşi jumătate din articol. Este obligatorie citarea sursei www.qmagazine.ro, cu link către site, în primul paragraf, și cu precizarea „Citiţi integral pe www.qmagazine.ro”, cu link, la finalul paragrafului.

Click pentru a comenta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai populare articole

To Top