Antena Meniu Search
x

Cuplu dispărut fără urmă din casa lor din Spania. Femeia a fost descoperită moartă în mare cu o pungă de plastic pe cap

Au dispărut fără urmă în urmă cu câteva săptămâni, iar de atunci nimeni nu a mai ştiut nimic de ei. Cel mai urât scenariu însă s-a dovedit a fi adevărat.

de Redactia Observator

la 04.05.2024, 13:30

Laura Trappeniers și Marc Olbrechts au dispărut din casa lor din Tenerife, Spania. Acum, cadavrul femeii a fost descoperit de pescari în mare, cu o pungă de plastic deasupra capului.

Au dispărut fără urmă

Alarma a fost dată de prietenii cuplului belgian, care au văzut că maşina lor nu mai era parcată ca de obicei. Îngrijoraţi, oamenii au venit să verifice locaţia şi au găsit o ușă din spate deschisă. În casă, au dat de cheile şi telefoanele celor doi, iar pisica lor rămăsese fără hrană, lucruri ce sugerau că este posibil ca femeia de 66 de ani şi bărbatul de 71 de ani să fi fost răpiţi. Cei doi locuiau în Tenerife de 16 ani şi nu aveau copii.

Sâmbătă, pescarii au găsit cadavrul Laurei în mare, în zona Arico, scrie Mirror. Belgianca avea o pungă de plastic pe cap și ambele picioare și o mână tăiate. Corpul ei era, de asemenea, într-o stare avansată de descompunere. Autoritățile estimează că ea a murit în urmă cu două sau patru zile înainte de a fi găsită.

O autopsie ulterioară a arătat că a avut parte de o moarte violență. Între timp, locul unde se află partenerul ei este încă necunoscut, potrivit Centrului spaniol pentru persoane dispărute (CNDES). Ancheta poliției cu privire la ceea ce s-a întâmplat cuplului continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 28 voturi
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Mapamond » Cuplu dispărut fără urmă din casa lor din Spania. Femeia a fost descoperită moartă în mare cu o pungă de plastic pe cap