Antena Meniu Search
x

Video O femeie ar fi fost violată de un poliţist din Ploieşti care ar fi ademenit-o în apartamentul lui. Colegii bărbatului ar fi batjocorit-o la secţie a doua zi

Un nou scandal în Ministerul de Interne! O femeie susţine că ar fi fost violată de un poliţist din Ploieşti, după ce a depus o plângere la secţia unde acesta lucrează. Mai mult decât atât, tânăra spune că după incident, a mai trecut printr-un şoc din cauza colegilor agentului.

Anaida Glujdea
de Anaida Glujdea

la 18.04.2024, 13:30

Vezi și

Totul a început atunci când tânăra a depus o plângere la poliţie pentru un bărbat care ar fi înşelat-o cu o sumă de bani iar mai apoi ar fi ameninţat-o, victima a fost chemată mai apoi de un poliţist într-o  parcare pentru a i se oferi mai multe informaţii despre caz, doar că odată ajunsă acolo ar fi fost chemată în apartamentul bărbatului sub pretextul că ar fi fost urmărită iar informaţiile erau confidenţiale. Tânăra a regretat imediat decizia pentru că odată ajunsă în apartament aceast ar fi fost violată.

Coşmarul a continuat şi a doua zi la secţie

A doua zi femeia a mers la Secţia 4 de Poliţie din Ploieşti acolo unde agresorul este agent de poliţie, însă a avut un alt şoc, colegii bărbatului nu ar fi băgat-o în seama timp de mai multe ore iar mai apor ar fi trimis-o şi ironizat-o fără ca măcat să îi fi cerut o declaraţie scrisă. De altfel femeia a mers la seviciul de Medicină Legală pentru o expertiză dar şi la Maternitatea din Ploieşi de unde a făcut rost de un diagnostic al abuzului sexual.

De atlfel tânăra a depus o plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti pentru modul în care a fost gestionat cazul. O anchetă este în desfăşurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » O femeie ar fi fost violată de un poliţist din Ploieşti care ar fi ademenit-o în apartamentul lui. Colegii bărbatului ar fi batjocorit-o la secţie a doua zi