Gică Hagi, maestrul „resuscitărilor”, învins de indolența lui Budescu. L-a dat afară de la Farul după 8 luni

0
0
Publicat:

Constantin Budescu (35 de ani) a plecat de la Farul Constanța și nu va mai evolua pentru campioană în acest sezon, după doar 8 luni petrecute la formația lui Gică Hagi. Managerul, cunoscut pentru faptul că ia jucători pe care reușește să-i repună pe linia de plutire, a trebuit să se recunoască învins de comportamentul capriciosului mijlocaș. Pentru lipsa de implicare a lui Budescu în joc și la antrenamente, Farul a decis să se despartă de fotbalist.

Gică Hagi, exasperat de indolența lui Budescu. Foto Sportpictures
Gică Hagi, exasperat de indolența lui Budescu. Foto Sportpictures

Aventura lui Constantin Budescu la Farul Constanța s-a încheiat după nici 8 luni. Tras pe linie moartă în acest an, veteranul de 35 ani nu va mai juca în acest sezon, chiar dacă au mai rămas 6 etape până la finalul play-off-ului Superligii. De altfel, decarul nu făcuse parte din lotul constănțenilor la ultimele două jocuri, Gică Hagi anunțând că este accidentat.

Constantinescu Budescu și-a luat la revedere de la colegii săi în această săptămână și a plecat la Ploiești pentru a-și rezolva câteva probleme personale, scrie gsp.ro. Contractul lui cu formația de pe Litoral expiră la finalul campionatului și nu va mai fi prelungit, iar Gică Hagi a anunțat că se va baza pe jucătorii tineri în lupta pentru poziția secundă în Superliga.

Constantin Budescu a rezistat doar 8 luni la Farul. Foto Facebook
Constantin Budescu a rezistat doar 8 luni la Farul. Foto Facebook

Adus la începutul lunii august a anului trecut la Constanța, fostul internațional și-a trecut în cont 6 goluri și 7 pase decisive în campionat. La începutul play-off-ului a dispărut din formula de start, jucând doar 7 minute contra FCSB. Motivele pentru care Gică Hagi nu a mai apelat la serviciile sale au fost evoluțiile slabe din teren și lipsa de implicare de la antrenamente.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite