Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 22-28 aprilie 2024 Gemeni

Horoscop săptămâna 22-28 aprilie 2024 Gemeni. Luna Plină în Scorpion, marți, îți aduce la suprafață anumite aspecte ascunse ale ființei tale și te poate determina să îți explorezi mai profund latura interioară și emoțiile.

de Redactia Observator

la 20.04.2024, 12:40

- Shutterstock

Este un moment propice pentru a te elibera de fricile și blocajele interioare și pentru a căuta soluții și vindecare. Joi, Mercur iese din retrogradare, și vei simți o mai mare claritate mentală și vei putea să iei decizii importante legate de direcția în viață.

BANI: Este un moment potrivit pentru a evalua investițiile și pentru a face ajustări în planurile tale financiare. Cu Mercur ieșind din retrogradare joi, vei simți o mai mare claritate și înțelegere în ceea ce privește aspectele financiare și vei putea să iei decizii mai bine informate și mai eficiente. Totuși, conjuncția dintre Marte și Neptun duminică poate să aducă confuzie sau riscuri.

DRAGOSTE: În plan sentimental, Luna Plină în Scorpion poate să aducă la suprafață anumite tensiuni sau neînțelegeri în relații. Este important să fii deschisă la dialog și să îți exprimi cu sinceritate sentimentele și nevoile. Cu Mercur care nu mai este retrograd joi, vei simți o mai mare deschidere și comunicare în relație , ceea ce te va ajuta să rezolvi conflictele sau să faci planuri pentru viitor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 22-28 aprilie 2024 Gemeni