Iulian Dumitrescu spune că legea îi apără dreptul de a candida! Acuzații spre Vlad Cosma

Publicat: 18 apr. 2024, 15:23, de Filon Stan, în POLITICĂ , ? cititori
Iulian Dumitrescu spune că legea îi apără dreptul de a candida! Acuzații spre Vlad Cosma
Iulian Dumitrescu spune ca legea ii apara dreptul sa candideze

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, liberalul Iulian Dumitrescu a declarat joi că legea din România îi permite să candideze pentru un nou mandat la șefia Consiliului Județean Prahova și a indicat și cine s-ar face vinovat de dosarul său! Vă reamintim că liberalul a fost suspendat din funcție, după ce a fost acuzat că a luat mită 16 milioane de lei.

Iulian Dumitrescu spune că legea îi apără dreptul să candideze

Așadar, Iulian Dumitrescu spune că legea din România, cât și statutul partidului îi permit să candideze pentru Consiliul județean Prahova! Dumitrescu a spus că este, totuși, o decizie personală pe care trebuie să o ia în această privință.

”Există o Constituţie în ţara asta şi Constituţia a fost făcută de nişte oameni mai deştepţi şi decât mine şi decât dumneavoastră şi conform Constituţiei şi cred că ştiţi că am dreptul să candidez. Există un Statut al partidului, care a fost făcut de nişte oameni şi mai deştepţi decât mine şi conform Statutului am dreptul să candidez, dar există o decizie personală pe care trebuie să o iau eu”, a afirmat Iulian Dumitrescu, citat de News.ro.

Despre dosarul penal în care este anchetat, el a comentat: ”Sunt nişte oameni puşi de Vlad Cosma, care vor să pună mâna pe judeţul Prahova”.

Iulian Dumitrescu s-a prezentat, joi, la Secţia 2 de Poliţie din Bucureşti, în cadrul controlului judiciar. Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat marţi despre o candidatură a lui Iulian Dumitrescu la Prahova, că este o strategie de partid pe care o gestionează aşa cum consideră el că este cel mai bine şi a precizat că nu este vorba despre o singură propunere de candidatură pentru Consiliul Județean Prahova.