Louis Vuitton a pus în scenă prezentarea de modă „Voyager” la Shanghai VIDEO

0
Publicat:

Casa de modă Louis Vuitton a pus în scenă joi seară la Shanghai, China, noul său show „Voyager”, prezentând ţinute asimetrice şi veste boxy din piele în această ţară care este una din principalele pieţe de desfacere ale brandului francez, informează Reuters.

Celebrităţi internaţionale precum Cate Blanchett, dar şi vedete locale ca Zhou Dongyu şi Jackson Wang s-au numărat printre cei este 1.000 de invitaţi care au admirat colecţia pre-fall, semnată de directorul artistic al colecţiilor feminine, Nicolas Ghesquiere.

Show-ul a fost găzduit de aripa proiectată de Atelier Deshaus a Long Museum, situat în cartierul artistic West Bund.

Defilarea a inclus ţinute realizate în colaborare cu artista din Beijing Sun Yitian, care pictează cu minuţiozitate animale gonflabile din plastic, printre care raţe, pisici şi iepuri. Imagini ale creaţiilor artistei au fost încorporate în ţinutele care au deschis defilarea.

 Prezentare Louis Vuitton la Shanghai. FOTO Facebook Louis Vuitton
Prezentare Louis Vuitton la Shanghai. FOTO Facebook Louis Vuitton

În zilele dinaintea defilării, panouri cu creaţii de-ale lui Sun au apărut în diferite locuri din Shanghai, cel mai internaţional oraş din China, proiectate pe exteriorul mall-urilor sau decorând ziduri din cartierele de cumpărături şi lifestyle.

Defilare Louis Vuitton la Shanghai. FOTO captură Facebook Louis Vuitton
Defilare Louis Vuitton la Shanghai. FOTO captură Facebook Louis Vuitton

China, una dintre cele mai importante oportunităţi pentru Louis Vuitton

China reprezintă în continuare pentru Louis Vuitton - cel mai mare brand de lux din grupul LVMH - una dintre cele mai importante oportunităţi pentru produsele de lux, chiar şi în contextul adâncirii unei încetiniri economice şi a dezinteresului clienţilor.

LVMH a anunțat marţi că vânzările anuale corespunzătoare trimestrului care se termină în martie au crescut organic cu 3%, dar achiziţiile realizate de cumpărătorii chinezi au crescut în mod global cu 10%.

În 2023, colecţia masculină Louis Vuitton, semnată de Pharell Williams, a fost prezentată în cadrul unui show grandios la Hong Kong.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite