Mircea Geoana consideră că pesediștii îl atacă pentru că sunt deranjați de o posibilă candidatură la prezidențiale

0
Publicat:

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a spus, cadrul unei emisiuni cu Rotaru și Kiss, întrebat despre posibilitatea candidaturii la viitoarele alegeri prezidențiale, că este mai aproape de o decizie, dar că va face decizia cunoscută după ce termină jobul la NATO, scrie Digi 24.

Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO FOTO: Arhivă M.Geoană
Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO FOTO: Arhivă M.Geoană

În privința atacurilor din partea membrilor PSD la adresa sa, Geoană spune că sunt declanșate de sondajele care îl dau favorit la câștigarea președinției. „Posibila mea candidatură poate crea un pic de emoție, de fibrilație în sistem, ceea ce nu-i un lucru rău”, a spus Geoană.

Despre atacurile celor din PSD la adresa sa, Geoană spune: „Probabil că sondajele îi deranjează sau au alte calcule pe care eu nu le cunosc. Nu vreau să intru în nicio polemică, am un job de făcut, vreau să-l termin în condiții la fel de bune ca în ultimii cinci ani de zile. Iar politica românească își va urma deznodământul”.

Mircea Geoana a mai adăugat că el consideră că politicienilor le este frică de contactul cu cetățenii și că este nemulțumit de discuțile cu privire la soluții sau ideologie sau rolul în Uniunea Europeană.

Potrivit acestuia există un interes scăzut în privința persoanelor care ne reprezintă, cât de credibile sunt acestea. Geoană consideră că România se află aproape de sfârșitul unui ciclu politic și este nevoie de o schimbare profundă penru a merge mai departe.

Un element important pe care fostul candidat la prezidențiale a ținut să-l precizeze este starea macroeconomică, inflația și interesele cetățenilor care par să fie ignorate de către politicieni.

Geoană consideră că România are o importanță strategică majoră, are o influență importantă la nivel internațional, dar ca este necesară întărirea economiei naționale pentru a ne bucura de o poziție mai bună.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite