Moartea lui Costel Corduneanu a pus pe jar forțele de ordine. Mobilizare pentru menținerea siguranței publice VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Costel Corduneanu, unul dintre cei mai temuți interlopi ai României, dar și campion la lupte, a decedat pe data de 15 aprilie 2024, la un spital din Târgu Mureș. Forțele de ordine se pregătesc cu echipaje pentru supravegherea înmormântării sale. 

Costel Corduneanu SURSA Facebook
Costel Corduneanu SURSA Facebook

Liderul clanului care îi poartă numele se confrunta, de mai mulți ani, cu probleme medicale grave și a fost supus unei intervenții chirurgicale pe cord.

Decesul lui Costel Corduneanu a pus pe jar forțele de ordine

Costel Corduneanu a decedat într-un spital din Târgu Mureș, unde era îngrijit. Trupul neînsuflețit a fost adus în Iași, fiind depus la un restaurant aflat la marginea orașului. Acolo are loc priveghiul, la care s-au prezentat, până acum, sute de persoane. 

Având în vedere că este vorba despre unul dintre capii lumii interlope din România, era de așteptat ca polițiștii să ia măsuri suplimentare, pentru a asigura menținerea ordinii și siguranței publice.

În cadrul activităților curente desfășurate la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Iași se vor dispune măsuri legale pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică corespunzător. În acest sens, dispozitivul de ordine și siguranță publică va fi adaptat situației operative din teren și va acționa în dinamică, conform competențelor legale”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Girofar SURSĂ FOTO A3
Girofar SURSĂ FOTO A3

Pe rețelele de socializare au început deja să circule imagini de la priveghiul lui Costel Corduneanu, la care au cântat, până acum, mai mulți maneliști celebri din România.

Costel Corduneanu va fi înmormântat vineri, 19 aprilie 2024, la Cimitirul Eternitatea din Iași.

Decesul lui Costel Corduneanu, anunțat de Federația Română de Lupte

Pe lângă activitatea infracțională pentru care era cunoscut, Costel Corduneanu a fost și un important sportiv al României. Astfel, decesul lui a fost anunțat de Federația Română de Lupte: „Federația Română de Lupte anunță cu regret trecerea în neființă a celui care a reprezentat luptele libere românești cu succes - Costel Corduneanu. Costel Corduneanu a fost unul dintre cei mai buni luptători pe care i-a dat municipiul Iași, fiind Vicecampion European și participant la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, unde a ocupat locul 9 – Barcelona, 1992, respectiv locul 14 – Atlanta, 1996”. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite